DOMAĆICA OTKRILA U ŠTA STAVLJA PILETINU PRE POHOVANJA: Zbog 5 sastojaka ispadne najukusnija - kuvari to ne znaju
Ispohovana piletina, Foto: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom

caka zlatna vredna

DOMAĆICA OTKRILA U ŠTA STAVLJA PILETINU PRE POHOVANJA: Zbog 5 sastojaka ispadne najukusnija - kuvari to ne znaju

Domaćica otkrila 5 sastojaka zbog kojih joj pohovana piletina ispadne najukusnija

Objavljeno:
N J

Kada pomislimo na ukusna jela sa mesom uglavnom nam je najbitnije da bude sočno, mekano i hrskavo.

Naše domaćice uglavnom najviše koriste piletinu jer osim što može da se ispohuje, isprži, od belog mesa ispadnu i najukusnija jela.

Jedna iskusna kuvarica je otkrila trik koji je zlata vredan kada je u pitanju sočno belo meso. Njen savet će svima značiti i sigurno smo da ćete ga praktikovati redovno.

Seckanje piletine na kockice
Seckanje piletine na kockicefoto: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom

Sada je isto jedna kuvarica otkrila kako pohuje belo meso da bi bilo najukusnije.

Pre svega ona na početku ona iseče piletinu na sitne kockice.

Zatim umuti dva jaja u činiji, pa doda jednu kašičicu pavlake, vrlo malo jogurta, pa sve dobro promeša.

1 / 6 Foto: Printscreen/TikTok/ kuvaj.sa.mnom

Posle toga u smesu dodaje malo soli, suvi začin, alevu papriku, beli luk u granulama, kari, začin za piletinu i opet sve dobro promeša.

Nakon toga iseckanu piletinu ubacuje u smesu, a zatim uvalja u prezle i prži u vrelom ulju u tiganju.

Detaljno je objasnila postupak pripreme i pohovanja:

Bonus video:

01:00

Kako se sprema rolovana piletina?

(Espreso/N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.